Over Woma-Tuintechniek

Woma-Tuintechniek is ontstaan omdat we het anders willen doen dan de rest. We hebben de visie om iets neer te zetten dat vrij simpel is, maar zeer effectief.

Na een paar jaar testen met voedingsstoffen hebben we de juiste combinaties gemaakt. De punten die we daarbij niet uit het oog verloren zijn, zijn kwaliteit, het concentraat en de gebruiksvriendelijkheid van de middelen.

De middelen die we op de markt hebben gebracht zijn uitvoerig getest en positief bevonden, waarbij het gewas de toonaangevende factor is. Daarna waren we er snel over uit… keep it simple… en zijn we met het 1 2 3 concept gekomen. Drie middelen, dat is alles wat je nodig hebt om tot een zeer mooi eindresultaat te komen!

Het eindresultaat is waar het uiteindelijk om draait. Daarom staat bij ons de kwaliteitscontrole van de producten op nummer 1. Wanneer wij niet content zijn met een bepaalde specificatie van het middel, dan zullen we dit ook niet aan de consument leveren.

De reden dat we er zo scherp op kunnen zitten, is dat we de productsamenstelling zelf maken. We kunnen het proces daardoor nauwlettend in de gaten kunnen houden.

Wij verplaatsen ons altijd in de gebruiker. Indien er vragen zijn over onze middelen, dan zullen we die graag beantwoorden.

Producten

Basisvoeding Nr. 1

Een zeer complete, geconcentreerde basisvoeding in poedervorm, die volledig wateroplosbaar is.

Lees verder

Wortelstimulator Nr. 2

Wortelstimulator Nr. 2 is een zeer krachtige wortelstimulator. Door de uitgebalanceerde mix van hormonen is deze niet te vergelijken met andere soorten!

Lees verder

Afharder Nr. 3

Afharder Nr. 3 is een booster die onder andere zorgt voor een zichtbaar sterkere plant. Daarnaast zorgt Nr. 3 voor een betere resistentie tegen ziektes en plagen.

Lees verder