Keep it simple!

De producten van Woma onderscheiden zich door het unieke Keep-it-simple concept. Dit door ons gecreëerde concept is gebaseerd op duurzaamheid, efficiëntie en effectiviteit, maar vooral ook op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

De Woma 1-2-3 voedingslijn

Onze Woma 1-2-3 lijn bestaat uit drie uitgebalanceerde componenten: de basisvoeding, de wortelstimulator en de afharder. Deze stuk voor stuk complete producten zijn van de hoogste kwaliteit en werken in harmonie met elkaar.

Bij Woma-Tuintechniek staat de kwaliteitscontrole van onze producten op nummer 1. Hierbij is het gewas altijd de toonaangevende factor. Daarnaast worden kwaliteit, concentraat en gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog verloren. Kortom: met de drie middelen van de Woma 1-2-3 voedingslijn heeft u alles in huis om tot een perfect eindresultaat te komen!

PH Perfect Systeem

Onze eenvoudig te gebruiken producten maken gebruik van het door Woma Tuintechniek ontwikkelde PH Perfect Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het niet nodig is om af te zuren op aarde medium en het waarborgt dat alle elementen te allen tijden opgenomen kunnen worden. Tekorten zullen dus tot het verleden behoren!

Doordat de Woma 1-2-3 producten volledig uitgebalanceerd zijn, zal de grond ook altijd hergebruikt kunnen worden. Dit heeft uiteraard meerdere voordelen, zoals een fikse besparing op grondkosten. Daarnaast is er geen extra arbeid meer nodig om alles te vervangen. Omdat er in de loop der tijd een bodemleven gecreëerd wordt, zal er een nog beter resultaat verkregen worden.

Het Woma Keep-it-simple concept en de Woma 1-2-3 voedingslijn hebben zichzelf al meer dan 10 jaar bewezen en staan voor kwaliteit, eenvoud, gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, effectiviteit en duurzaamheid.

Lees alles over het PH Perfect Systeem