Hergebruik van de aarde en opwaarderen

Door het concept van woma kunt u altijd op dezelfde aarde blijven kweken zonder deze te hoeven vervangen. We houden van efficiëntie, alsmede bespaart het ook grondkosten en veel arbeidskosten. Doordat Nr. 1 Woma het Ph perfect systeem heeft, zal de kalkbuffer minimaal aangesproken worden in de grond. Kalk heeft een basenequivalent (zuurbindende waarde, dus de capaciteit om zuur te binden en te neutraliseren.)

Toch zal na verloop van tijd, zonder enige toevoeging van kalk , de kalkbuffer opraken in de grond. Daardoor adviseren we om kalk te gebruiken, 2 gram kalk per 1 liter aarde na elke teeltwisseling. Dat zal ervoor zorgen dat de kalkbuffer op peil blijft. Met consistente opwaardering van de grond na elke teelt in combinatie met ons PH perfect systeem, blijven alle elementen opneembaar voor de plant. Teelt in teelt uit, jaar in jaar uit.

Alsook door met Soilclean in te wateren bij elke nieuwe teelt zal het bodemleven gestimuleerd worden, deze natuurlijke bodemverbeteraar op basis van probiotische rhizobacteriën en schimmels zal de vitaliteit en de veerkracht van het bodemleven verhogen en de bodem in topconditie houden. Wat uiteraard de opbrengst volledig ten goede zal komen